• -25%

144 Love Match Kondome

59,90 € 44,93 € Sparen Sie 25%

"Bescherm uzelf met elegantie en vertrouwen: ontdek de Love Match condooms!"

  • Gemaakt van puur natuurlijk rubberlatex
  • Stressvrije opening voor eenvoudige plaatsing
  • Optimaal comfort dankzij hun anatomische vorm
  • Aangename geur voor ongestoorde intieme momenten Doos van 144 condooms
  • Transparant en cilindrisch van vorm met reservoir
  • Afmetingen: Diameter van 53 mm, Lengte van 193 mm
Menge

  • Produktanpassung
  • Massenrabatt
  • Ihre Anpassung:

Condooms ontworpen voor comfort

Elk intiem moment verdient zowel passie als comfort. De Love Match condooms zijn met deze gedachte ontworpen. Dankzij een zorgvuldig ontwerp bieden de condooms een stressvrije opening om ervoor te zorgen dat niets uw moment onderbreekt. De unieke cirkelvormige verpakking zorgt voor een snelle en gemakkelijke opening, waardoor het risico dat het condoom beschadigt wordt geëlimineerd. Bovendien garandeert de anatomische vorm een gemakkelijke toepassing, wat bij elk gebruik optimaal comfort biedt.

Betrouwbaarheid en ethische betrokkenheid

Love Match condooms zijn niet alleen comfortabel, ze zijn ook synoniem voor betrouwbaarheid. Gemaakt van puur natuurlijk rubberlatex, voldoen ze aan de CE-normen, wat bij elk gebruik optimale bescherming garandeert. Maar het gaat niet alleen om veiligheid. Love Match condooms tonen een inzet voor het milieu en het leven. Ze zijn ontworpen zonder dierproeven en zijn volkomen veilig voor de huid en slijmvliezen, wat een respectvolle en risicovrije intieme ervaring garandeert.

Love Match: een merk toegewijd aan kwaliteit

Love Match is niet zomaar een condoommerk. Het is een garantie voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Elk condoom is ontworpen om een aangename geur te bieden, dankzij het gebruik van geavanceerde technologieën. Met Love Match kunt u vaarwel zeggen tegen de onaangename geuren die vaak geassocieerd worden met traditionele condooms en een verrijkte zintuiglijke ervaring verwelkomen. Ontworpen om een perfecte pasvorm te bieden, dankzij hun specifieke nominale breedte, zorgen deze condooms voor een natuurlijk gevoel en verhogen zo het genot van elke interactie.

Eigenschappen:
- Standaard condooms
- Ongeparfumeerd
- Doos van 144 condooms
- Transparant
- Cilindrische vorm
- Met reservoir
- Gesmeerd
- Diameter: 53 mm
- Lengte: 193 mm
- Dikte: 70 ɥm
- Van latex
- CE-norm
- Taal: en, es, it, ru, de, fr
- Merk: Love Match

Ähnliche Produkte

(16 andere Produkte der gleichen Kategorie)

144 Love Match Kondome

59,90 € 44,93 €